FC Emmen laat Hamrol gaan, ADO Den Haag verhuurt Muringen

24 augustus 2020, 15:14

FC Emmen heeft maandag officieel afscheid genomen van Dennis Hamrol. De Duitse keeper kwam afgelopen seizoen over van Korona Kielce, maar kende een zéér tegenvallend jaar en kampte met veel blessureleed. Zodoende verlaat hij de Drentenaren zonder ook maar één officieel optreden te hebben gehad.

De afgelopen dagen was Hamrol al op proef bij Wehen Wiesbaden, dat vlakbij Mainz haar thuishaven heeft. Afgelopen zaterdag fungeerde hij als doelman in de met 2-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen Darmstadt 98 en maakte daarin een goede indruk. Hamrol had bij FC Emmen nog een contract tot en met 2021, maar was geen serieuze concurrent voor eerste keuze Dennis Telgenkamp.

ADO Den Haag verhuurt Muringen

In navolging van Robin Polley verhuurt ADO Den Haag ook Dehninio Muringen komend seizoen aan FC Dordrecht. De verdediger debuteerde reeds in de hoofdmacht van de Hofstedelingen, maar mag in de Eerste Divisie meer ervaring op doen. "Hopelijk kan hij, net als Robin Polley, stappen maken door spelritme op te doen bij FC Dordrecht. Wij zullen zijn ontwikkeling in ieder geval van dichtbij blijven volgen en zijn ervan overtuigd dat hij bij coach Harry van den Ham in goede handen is", aldus Martin Jol, hoofd van het Technisch Hart van ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen