Valencia houdt uitverkoop en laat ook Coquelin gaan

12 augustus 2020, 12:13   Bijgewerkt: 12 augustus 2020, 12:18

Valencia heeft in navolging van Ferran Torres met Francis Coquelin (29) opnieuw een belangrijke basiskracht verkocht. De Spaanse topclub laat de middenvelder voor naar verluidt nog geen tien miljoen euro vertrekken uit de Sinaasappelstad en tekent een contract bij concurrent Villarreal. Daarmee neemt de kritiek op clubeigenaar Peter Lim flink toe.

Dat hebben beide clubs via de officiële kanalen laten weten. Een kleine tien miljoen wordt er slechts betaald voor de middenvelder, die twee jaar geleden voor een veel hoger bedrag overkwam van Arsenal. Door het niet behalen van Europees voetbal moet de club financieel flink water bij de wijn doen, waardoor het eerder al Torres aan Manchester City en nu dus ook Coquelin van de hand moet doen.

Eigenaar Lim wil daardoor geld uit de transfermarkt halen, maar verkoopt wel zijn meest waardevolle en beste spelers voor dumpprijzen. Er is door de fans een protestmars aangekondigd tegen het bewind van de club die Ajax uitschakelde in de Champions League. Het contract van Ezequiel Garay werd tevens niet verlengd. Tegenover die drie vertrekkende spelers, staat nog geen enkele zomeraanwinst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen