'Clubloze Van Rhijn kan loopbaan vervolgen in Frankrijk'

4 september 2020, 11:21
'Clubloze Van Rhijn kan loopbaan vervolgen in Frankrijk'

Voor Ricardo van Rhijn lonkt een Frans avontuur. De 29-jarige verdediger staat volgens Voetbal International in de nadrukkelijke belangstelling van Montpellier. De Franse club moet eerst spelers verkopen om Van Rhijn vast te leggen.

Van Rhijn is vanwege zijn transfervrije status voor veel clubs een interessante speler. De verdediger lag tot voor kort vast bij sc Heerenveen. De Friese club deed hem een aanbieding om langer te blijven, maar Van Rhijn besloot zijn heil elders te zoeken. Vanuit het buitenland was er interesse van onder meer OFI Kreta, Amiens, Maccabi Haifa en Panathinaikos. Ook Nederlandse toonden belangstelling.

Zo legde Van Rhijn een aanbieding van ADO Den Haag naast zich neer, maar heeft hij nog wel contact met Willem II. De Tilburgers kunnen de vierde Nederlandse club van de verdediger worden. Van Rhijn begon zijn loopbaan bij Ajax en speelde de laatste jaren bij Club Brugge, AZ en Heerenveen.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen