Emanuelson valt in zonder contract: "Speel nu als amateur"

28 september 2020, 13:54
Emanuelson valt in zonder contract:

Urby Emanuelson viel zondag in tegen RKC Waalwijk bij FC Utrecht. De middenvelder van de Domstedelingen heeft geen contract bij de Eredivisie-club, maar maakte wel zijn entree. Nog altijd is niet helemaal duidelijk waar zijn toekomst ligt.

Utrecht wil graag verder met de international, die na zijn carrière bovendien als trainer aan de slag kan in de Domstad. Opmerkelijk is echter dat hij nog geen contract heeft. "Maar we hebben de intentie uitgesproken om door te gaan en daarom speel ik nu als amateur", zegt Emanuelson in gesprek met De Telegraaf. "Misschien dat er een club komt, die denkt: hé, die is nog vrij. Ik houd alle opties nog even open. Je weet nooit wat er op je pad komt."

De 34-jarige Emanuelson deed tegen RKC twintig minuten mee en maakte zijn eerste minuten van het seizoen. Vorig seizoen kwam hij tot dertien optredens in de Eredivisie, het jaar daarvoor tot 25.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen