'PSV verrast: Lammers wil vertrekken naar Atalanta'

7 september 2020, 21:00

PSV dreigt Sam Lammers onverwacht te verliezen aan Atalanta. Lange tijd leek de 23-jarige spits zijn contract in Eindhoven te verlengen, maar inmiddels wil hij vertrekken. Lammers beschikt al over een mondeling akkoord met de Italianen. Een akkoord tussen de clubs ligt er nog niet. Bovendien zorgt de handelswijze voor ergernis bij PSV.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Volgens de krant wil Atalanta zo'n zeven miljoen betalen, maar denkt PSV minstens aan een dubbelcijferig bedrag. PSV zal sowieso niet zomaar meewerken aan een transfer van Lammers. 'De Eindhovense club stelt zich keihard op omdat PSV al uitging van een mondeling akkoord met de spits over een langer contract in Eindhoven', schrijft het ED. De Eindhovenaren zijn niet te spreken over de rol die zaakwaarnemer Reza Fazeli heeft gespeeld. 'Een krabbel om alle mondeling gemaakte afspraken te bekrachtigen bleef maar uit en op een gegeven moment rook de club onraad. Na veel vijven en zessen met zijn zaakwaarnemer is het contract nog steeds niet verlengd.'

Voetbal International maakt ook melding van de interesse van Atalanta. Het weekblad weet dat de Serie A-club snel wil doorpakken, maar dat op de achtergrond ook andere clubs interesse hebben. Bij PSV kon Lammers normaliter rekenen op een basisplaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen