Zerrouki verlengt bij FC Twente, Ebecilio op weg naar Roemenië

19 oktober 2020, 15:05   Bijgewerkt: 20 oktober 2020, 13:31

Ramiz Zerrouki heeft maandag zijn contract verlengd bij FC Twente. De 22-jarige middenvelder zette zijn krabbel onder een verbintenis tot medio 2023. In het contract is een optie voor een extra seizoen opgenomen. Lorenzo Ebecilio heeft waarschijnlijk een nieuwe club gevonden in Roemenië.

Zerrouki maakte vier jaar geleden de overstap van de jeugdopleiding van Ajax naar FC Twente. Dit seizoen kent hij zijn doorbraak. In de openingswedstrijd van het huidige seizoen maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht. Daarna volgden nog vier optredens in het team van trainer Ron Jans.

"Vanaf de eerste dag in de voorbereiding deze zomer waren er nieuwe kansen voor mij en die hebben positief uitgepakt. Ik heb me kunnen laten zien en merk dat ik me hier elke dag kan blijven ontwikkelen. Mijn spel is in korte tijd een stuk volwassener geworden en ik wil stappen blijven maken", reageert de middenvelder.

Ebecilio

Na avonturen in Oekraïne, Azerbeidzjan, Rusland, Cyprus, Servië en Japan is Ebecilio neergestreken in Roemenië. Bij FC Voluntari gaat de oud-speler van Ajax een contract voor één seizoen tekenen, zo melden Roemeense media.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen