PSV sluit lange en zeer lucratieve deal met Philips

11 november 2020, 07:30

PSV heeft buiten de lijnen zeer goede zaken gedaan. De club is met Philips, dat overigens niet meer als hoofdsponsor op het shirt prijkt, een deal overeen gekomen tot 2031. Tot dat jaar stopt het bedrijf 2,5 miljoen euro per jaar in de club en dat geld is in de pandemie zeer welkom voor PSV.

Philips en PSV zijn al 107 jaar aan elkaar verbonden en dat zal de komende jaren ook zo blijven. Philips verbindt zich tot juli 2031 als belangrijkste geldschieter aan de club. Het is bovendien de eerste club die de zogenaamde Brainport-samenwerking vijf jaar langer laat duren. Het bedrijf tekent wat dat betreft bij tot 2026, meldt het Eindhovens Dagblad. In totaal zal PSV een bedrag rond de 25 miljoen euro ontvangen van het bedrijf.

Topman Frans van Houten van Philips is blij met de samenwerking. "Ik geloof zelf niet in een louter emotionele band, hoewel ook ik liever geen andere naam op het Philips Stadion zie staan. Er zijn voldoende elementen die ons en PSV verbinden en die deze overeenkomst inhoudelijk van betekenis laten zijn'', aldus Van Houten. "Via sport en gezondheid vinden we elkaar. Het gezicht van Philips naar buiten toe is dat we patiënten helpen. We willen mensen met behulp van technologie beter maken en ziekenhuizen ondersteunen. Het doel van onze innovaties is om het leven van mensen beter en gezonder te maken en hun welzijn te verbeteren. Ik zie PSV als een manier om daar uiting aan te geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen