Van de Beek krijgt eerste Premier League-basisplek

29 november 2020, 14:25

Donny van de Beek staat zondagmiddag voor het eerst in de basis in de Premier League. De 23-jarige middenvelder moest het bij Manchester United in de beginweken met invalbeurten doen in de competitie, maar mag dan nu eindelijk vanaf het begin starten. Manchester United gaat op bezoek bij Southampton, tot dusverre dé verrassing van de Premier League.

Van de Beek, die deze zomer de overstap maakte van Ajax naar United, zat in zijn eerste acht Premier League-wedstrijden op de bank. Daarvan mocht hij zes keer als invaller binnen de lijnen komen. Afgelopen week mocht de Oranje-international ook al starten in de Champions League tegen Istanbul Basaksehir. In dat duel liet hij dermate veel indruk achter, dat hij opnieuw mag starten.

Van de Beek vormt een viermansmiddenveld met Bruno Fernandes, Fred en Nemanja Matic. Het aanvallende duo wordt gevormd door Marcus Rashford en Mason Greenwood. Edinson Cavani zit reserve, terwijl Anthony Martial niet bij de selectie zit. Southampton bezet momenteel de knappe vijfde plaats in de Premier League, terwijl United slechts dertiende staat.

Opstelling Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles; Matic, Fred, Van de Beek, Fernandes; Greenwood, Rashford

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen