Elshoff en Perez eensgezind: 'Enige juiste statement'

8 december 2020, 23:38

Er wordt overal volop gereageerd op het voorval bij PSG – Basaksehir. In die wedstrijd werd Pierre Webó, assistent-trainer van de Turken, racistisch bejegend door vierde official Sebastian Coltescu. In Voetbalpraat op FOX Sports noemen ze de beslissing van Basaksehir om van het veld te stappen 'het enige juiste statement'. 

Webó ging in het duel verhaal halen bij de vierde man en kreeg even later de rode kaart van de scheidsrechter. Vlak daarna werd hij door Coltescu uitgemaakt voor 'negro'. Nadat Basaksehir-reserve Demba Ba verhaal ging halen en ook rood kreeg, stapten de Turken van het veld. Niet veel later volgde ook PSG en kwamen beide ploegen niet meer terug. Morgen zal het treffen om 18.55 uur worden uitgespeeld. 

"Heb je dit ooit eerder gezien? Dit voorval is heel zeldzaam", zegt Kenneth Perez op FOX Sports. "Volgens mij worden alle geluidsfragmenten van de headsets opgeslagen, dus het is niet moeilijk om te kijken wat er wel en niet is gezegd. Als je die fragmenten kan overleggen, ben je een eind verder." Jeroen Elshoff, voetbalcommentator van de NOS en ook aanwezig bij Voetbalpraat, heeft er ook een duidelijke mening over. "Je kon duidelijk horen wat hij (Coltescu) zei", aldus Elshoff. "Het is heel dom. Het statement van Basaksehir is het enige juiste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen