Litmanen hoopt dat Ajax én Liverpool doorgaan in de CL

1 december 2020, 17:58

Jari Litmanen heeft geen voorkeur voor wie er dinsdagavond wint bij de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Liverpool. De Finse voetballer stond bij beide clubs onder contract en koestert warme gevoelens aan de tijd op Anfield en in Amsterdam. "Ik ben blij voor Ajax hoe het nu met ze gaat en ben ook blij hoe Liverpool momenteel draait."

Dat vertelt hij op de clubsite van Liverpool. "Het is natuurlijk een belangrijke wedstrijd voor beide clubs", weet Litmanen – die als jonge jongen fan was van The Reds - over de situatie in Groep D. "Voor Ajax is het natuurlijk nog belangrijker, want nu staan ze op punten gelijk met Atalanta. Ik denk dat een gelijkspel ideaal zou zijn voor beide clubs om door te gaan."

Litmanen hoopt dat de Amsterdammers opnieuw de knock-outfase halen. "Twee jaar geleden deed Ajax het ook al heel goed in de Champions League. Dat was een heel bijzonder seizoen", loofde de Fin. "Vorig jaar deden ze het ook goed, maar in de laatste wedstrijd hadden ze een gelijkspel nodig en dat haalden ze niet." Destijds ging Valencia ten koste van Ajax door naar de volgende ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen