Messi over 'zware periode': "Nu gaat het weer goed"

27 december 2020, 12:44

Lionel Messi beaamt dat hij een zware periode achter de rug heeft. De aanvaller van FC Barcelona raakte deze zomer op ramkoers met zijn geliefde FC Barcelona en moest tegen zijn zin in blijven. Mogelijk vertrekt hij in de winter alsnog, maar de laatste tijd laat hij steeds vaker goede dingen zien in het shirt van Barça.

In een uitgebreid interview met La Sexta blikt Messi terug op de transferperikelen. "Ik had een heel slechte periode deze zomer", aldus Messi. "Maar nu gaat het weer goed. Ik ben met de club volop in strijd voor alle prijzen. Ik weet dat Barcelona op dit moment door een moeilijke fase gaat, zowel op bestuurlijk niveau als op het veld." Dat is wel anders dan hij gewend was. "Ik heb een tijd meegemaakt waarin alles mogelijk was bij Barcelona. Ik kijk daar met plezier op terug."

Ook stond Messi stil bij zijn leven als wereldster, waardoor hij soms niet de dingen kan doen die hij graag zou willen. "Ik zou ook eens graag naar de markt gaan, naar de bioscoop of naar een restaurant. Met name als ik samen met de kinderen ben. Ik besef echt wel dat ik bevoorrecht ben, maar soms zou ik ook eens graag anoniem door het leven willen gaan."

Komende dinsdag treedt FC Barcelona aan tegen Eibar. Dat zal Ronald Koeman moeten doen zonder aanvoerder Lionel Messi, die van de Nederlandse oefenmeester een paar extra dagen rust krijgt. Het wordt de eerste wedstrijd van dit La Liga-seizoen die Messi aan zich voorbij moet laten gaan. Eerder liet hij al wel de wedstrijden in de Champions League tegen Dinamo Kiev en Ferencvaros schieten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen