Emmen-voorzitter: "Lukkien staat absoluut niet ter discussie"

13 januari 2021, 23:07
Foto: © ProShots

FC Emmen zit in een sportieve crisis, nadat het dinsdag ook tegen Heracles Almelo (4-0) misging in de Eredivisie. Nog altijd wacht de hekkensluiter op de eerste overwinning van het seizoen. Ondanks dat de teller pas op vijf punten staat, is een ontslag van Dick Lukkien niet aan de orde.

Dat zegt voorzitter Ronald Lubbers tegen Voetbal International. "Maar laat één ding duidelijk zijn: de positie van Dick Lukkien staat absoluut niet ter discussie", spreekt Lubbers klare taal. "We weten allebei dondersgoed dat het veel beter moet. We zijn kritisch naar elkaar en durven elkaar de waarheid te vertellen, maar het vertrouwen in hem staat voor mij als een paal boven water. Als ik zou merken dat het tussen Dick en de spelers niet meer goed zou zitten, hij ze niet meer kon raken, dan zou dat anders liggen. Dan moet je handelen en Dick zou dan zo reëel zijn om dat in te zien en te accepteren, maar dat is absoluut de situatie niet."

Het is volgens Lubbers dan ook het beste om samen met Lukkien te zoeken naar een oplossing. "Ik ben geen type dat opgeeft, ik ga altijd door. We hebben met zijn allen mooie tijden beleefd. Nu zitten we zwaar in de problemen, maar we willen hier met zijn allen uitkomen. Ik ben ervan overtuigd dat dat kan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen