Lukkien baalt: "Niet veel om positief over te zijn"

13 januari 2021, 07:29   Bijgewerkt: 13 januari 2021, 07:40
Foto: © ProShots

Met een afstraffing op bezoek bij Heracles (4-0) duurt de malaise van FC Emmen voort. De ploeg van Dick Lukkien bezet roemloos de laatste plaats in de Eredivisie en biedt wekelijks weinig perspectief voor stijging op de ranglijst. Dat constateert ook de trainer, die keihard was in zijn oordeel.

"Er is niet heel veel om positief over te zijn", verzuchtte Lukkien voor de camera van ESPN. "We hebben vanavond echt heel naïef gespeeld. Als je zo je goals weggeeft, kun je geen wedstrijden winnen." Emmen bleef door de harde nederlaag op de laatste plaats in de Eredivisie. "Het is een heel slechte avond voor Emmen, maar na iedere tik moeten we doorgaan."

"Samen presteren we op dit moment gewoon niet goed genoeg", vervolgde de kritische coach. "We creëren zelf heel weinig en geven ze achterin veel te simpel weg. Het echt willen om te winnen heb ik vandaag niet gezien, en dat is wel noodzakelijk in deze situatie." De achterstand op de veilige vijftiende plaats, bezet door VVV-Venlo, bedraagt inmiddels zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen