Franse media vrezen voor afwezigheid Neymar tegen Barcelona

11 februari 2021, 09:25   Bijgewerkt: 11 februari 2021, 09:45

Maurico Pochettino weet nog niet of hij in de Champions League-kraker tegen FC Barcelona kan beschikken over Neymar. De aanvaller raakte woensdagavond in de bekerwedstrijd tegen Caen (0-1) geblesseerd. Pochettino kondigde na de wedstrijd aan dat er vandaag (donderdag) meer duidelijk zou worden, maar Franse media vrezen het ergste.

"Het is een spierblessure", vertelde Pochettino woensdagavond op de persconferentie na de wedstrijd. "Er zal morgen naar gekeken worden door de medische staf. We weten niet wat er aan de hand is, morgen weten we meer. We kunnen verder niks zeggen voor hij is onderzocht."

Onder meer het Franse L'Équipe liet wel al meer los over de blessure. Volgens de krant is 'een wonder' nodig, wil hij aanstaande dinsdag in Barcelona aan de aftrap verschijnen. Ploeggenoot Moise Kean was juist een stuk optimistischer. "Alles gaat prima. Neymar zal klaar zijn voor de volgende wedstrijd", liet hij optekenen door Eurosport.

De vrees zal bij PSG nog wat groter zijn gezien de geschiedenis. Al twee keer eerder moest de Braziliaan door een blessure de achtste finale van de Champions League aan zich voorbij laten gaan. In 2017/2018 miste hij de tweede wedstrijd tegen Real Madrid en een jaar later ging het tweeluik tegen Manchester United aan zijn neus voorbij. Beide keren betekende zijn afwezigheid ook uitschakeling voor de Franse topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen