Koploper Cambuur wacht druk programma: "Lekker voetballen"

15 februari 2021, 17:48
Koploper Cambuur wacht druk programma:

In de maand februari kwam SC Cambuur nog geen enkele keer in actie. Dat had uiteraard alles te maken met het winterweer. Dinsdagavond treedt het team van Henk de Jong weer aan in de Eerste Divisie, thuis tegen TOP Oss. De trainer heeft er zin in.

Er was maandag bij de laatste training echter ook een aderlating. Mitchell Paulissen liep namelijk een hamstringblessure op in de slotfase van de sessie. "Ja, verdorie. We waren bijna klaar met de training toen Mitchel Paulissen geblesseerd moest afhaken. Hoe erg de schade is moeten we nog even afwachten, maar het zag er niet goed uit. Of Calvin Mac-Intosch er weer bij is? Dat verwacht ik wel, dat gaat alweer een stuk beter", zegt De Jong op de clubwebsite.

Het afgelaste duel met Jong Ajax zal komende vrijdag worden ingehaald door Cambuur. En dus staan er ineens drie wedstrijden in een week tijd te wachten. "Dat klopt, we hebben geloof ik drie wedstrijden in zeven dagen en dat is best veel. Maar daar gaan we niet over zeuren, we hebben er toch geen invloed op. De jongens vinden het bovendien ook helemaal niet erg, die willen gewoon lekker voetballen. En mochten er wel spelers vermoeid zijn, dan gaan we gewoon wisselen. Ingewikkelder is het ook niet", zegt de trainer van de koploper.

De coach laat overigens nieuweling Nick Doodeman, die overkwam van FC Volendam, dinsdag starten. Cambuur zint op revanche na het eerdere gelijke spel tegen Oss dit seizoen. "TOP is één van de ploegen waar we punten tegen hebben laten liggen, dus dat doen we ook zeker niet. De Graafschap heeft ook maar nipt van ze gewonnen en in hun laatste wedstrijd wonnen ze met 6-0 van Jong AZ."

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen