Leerdam naar club Beckham, Bale wil terug naar Real

23 maart 2021, 18:55

Kelvin Leerdam geeft zijn verblijf in de Verenigde Staten een vervolg. De voormalig middenvelder van Feyenoord en Vitesse verruilt Seattle Sounders voor Inter Miami FC, de club van mede-eigenaar David Beckham. De eveneens als verdediger inzetbare Leerdam heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij de ambitieuze club.

De dertigjarige international van Suriname kiest daarmee voor een langer verblijf in Amerika, waar hij de laatste jaren uitgroeide tot succesvolle speler. Met Seattle Sounders won hij in 2019 de MLS Cup, terwijl hij driemaal de titel in de Western Conference pakte. In totaal schopte hij het tot honderd optredens, waarin hij tienmaal trefzeker was. "Kelvin is een dynamische, aanvallende back met veel ervaring in deze competitie", aldus directeur Chris Henderson op de clubwebsite. Nadat hij met Vitesse in 2017 de beker won, koos Leerdam voor een vertrek naar Amerika.

Bale terug naar Madrid?

Een droomhuwelijk werd het tussen Real Madrid en Gareth Bale nog bepaald niet, maar toch hoopt de aanvaller komende zomer terug te keren bij de Madrileense grootmacht. De aanvaller wordt dit seizoen verhuurd aan Tottenham Hotspur, maar lijkt niet op een langer verblijf te azen. "De voornaamste reden om naar de Spurs te komen was dat ik wilde voetballen en me in vorm wilde spelen voor het komende EK", vertelt de 31-jarige aanvaller op een persconferentie namens de Welshe bond.

"Het plan was dan ook een jaar bij Tottenham te spelen en na het EK weer naar Spanje te gaan. Dan heb ik nog een contract van een jaar bij Real Madrid." Bale maakte in 2013 voor een recordbedrag van 100 miljoen euro de overstap naar Real Madrid, waar hij zijn grote belofte nooit kon inlossen. In de Premier League houdt hij de laatste weken Steven Bergwijn uit de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen