Seuntjens tekent bij NAC: "Voelt als thuiskomen"

10 maart 2021, 22:06
Seuntjens tekent bij NAC:

Ralf Seuntjens is vanaf komende zomer officieel speler van NAC Breda. Dat bevestigde de Brabantse club woensdag op de eigen website nadat de aanvaller eerder zelf zijn mond al voorbij praatte. Seuntjens tekent bij zijn grote liefde een contract voor twee jaar, met de optie om daar nog een seizoen extra aan vast te plakken.

"Heerlijk!", luidde de eerste reactie van de in Breda geboren Seuntjens op de website van zijn nieuwe werkgever. "Na al die jaren kan ik aankomende zomer eindelijk zeggen dat ik NAC-speler ben. Het is een droom die uitkomt om te spelen voor deze club. Het voelt voor mij als thuiskomen, ondanks dat ik nooit eerder voor NAC heb gespeeld. Thuis in Breda en thuis bij mijn club. Ik zie er erg naar uit om volgend seizoen in een vol Rat Verlegh Stadion in het geel-zwart de trap op te komen."

Bij De Graafschap zal men iets minder blij zijn met de stap van Seuntjens - en dan vooral de manier waarop. De aanvaller sprak eerder voor de camera van ESPN al vol enthousiasme over zijn stap naar de club waar hij altijd al voor wilde spelen, maar nooit terecht kwam. Het kwam hem op de nodige kritiek te staan van de supporters. "Ik reageerde misschien iets te vreugdig", zei hij achteraf. "Ik vergat daarbij helemaal om De Graafschap te noemen."

Ondanks dat Seuntjens altijd graag een keer de stap naar NAC heeft willen maken, was dat er voorheen nooit van gekomen. Voor hij in 2019 bij De Graafschap terecht kwam, speelde hij bij RBC Roosendaal, FC Den Bosch, Telstar en VVV-Venlo. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen