Zidane blijft hopen: "Atlético en Barcelona gaan niet alles winnen"

25 april 2021, 10:46

Zinédine Zidane denkt dat de titelstrijd is Spanje zeker niet nog beslist is. Real Madrid leed zaterdagavond in eigen stadion duur puntenverlies tegen Real Betis (0-0) en dat biedt kansen aan Atlético Madrid en FC Barcelona. Vooral de Catalanen kunnen profiteren van de misstap van de Madrilenen. Zij hebben nu namelijk twee wedstrijden minder gespeeld.

"De competitie stopt niet na deze wedstrijd", vertelde Zidane na het gelijkspel tegen Betis op de persconferentie. "Wij concentreren ons nu op de wedstrijd van dinsdag en we zullen wel zien wat onze concurrenten gaan doen. Ik denk niet dat Atlético en Barcelona alles zullen winnen." Dat laatste zal hoe dan ook niet gebeuren aangezien Atleti en Barça binnenkort nog tegen elkaar spelen.

Toch was het puntenverlies tegen de ploeg uit Sevilla een onaangename verrassing voor Zidane, die met zijn ploeg nog vijf competitiewedstrijd gaat afwerken. "We hebben twee punten verloren en dat vinden we niet leuk. Maar er staan nog genoeg wedstrijden voor ons op het programma. Real speelt in La Liga nog tegen Osasuna, Sevilla, Granada, Athletic Club en Villarreal.

Hoe dan ook kan stadgenoot Atlético het gat vergroten naar vijf punten. De ploeg van trainer Diego Simeone heeft echter ook een lastige wedstrijd op de planning staan. De Madrilenen brengen vanavond (21:00 uur) een bezoekje aan Athletic Club. Nummer drie Barcelona heeft op dit moment drie punten minder dan Real. De manschappen van Ronald Koemen spelen vanmiddag (16.15 uur) uit tegen Villarreal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen