Fabrizio Romano geeft update over nakende transfer Myron Boadu

14 juli 2021, 09:06

Fabrizio Romano heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een update gegeven over de nakende overgang van Myron Boadu naar AS Monaco. Volgens de Italiaanse transferspecialist nadert de twintigjarige aanvaller van AZ een persoonlijk akkoord met de club uit het prinsdom.

Ondertussen vorderen de onderhandelingen tussen AZ en AS Monaco. RMC Sport meldde dinsdag dat de gesprekken positief verlopen en de verwachting is dat de clubs de komende dagen overeenstemming zullen bereiken. De Alkmaarders zouden mikken op een bedrag van minstens vijftien miljoen euro.

Naast Boadu staat ook Calvin Stengs op het punt om AZ te verlaten. De 22-jarige aanvaller, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, zou dinsdag naar Frankrijk zijn gevlogen om zijn transfer naar OGC Nice te voltooien. Naar verluidt willen de Alkmaarders in elk geval tien miljoen euro overhouden aan de transfer.

Voor AZ blijft het waarschijnlijk niet bij het vertrek van Boadu en Stengs. De club onderhandelt namelijk ook al enige tijd met Atalanta over de overgang van Teun Koopmeiners. Bovendien sprak Owen Wijndal aan het einde van het vorige seizoen zijn vertrekwens uit. AZ trok deze transferwindow tot nu toe twee nieuwe spelers aan: Sam Beukema (Go Ahead Eagles) en Vangelis Pavlidis (Willem II). Bovendien werd Bruno Martins Indi definitief overgenomen van Stoke City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen