PSV kent programma in groepsfase Europa League

28 augustus 2021, 11:12   Bijgewerkt: 28 augustus 2021, 11:55

Het speelschema van PSV in de groepsfase van de Europa League is bekend. De Eindhovenaren beginnen op donderdag 16 september met een thuiswedstrijd tegen Real Sociedad en sluiten de groepsfase op donderdag 9 december af op bezoek bij de Baskische tegenstander.

PSV slaagde er deze week niet in om zich te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League. Na een 2-1 nederlaag in de heenwedstrijd tegen Benfica eindigde de return in een 0-0 gelijkspel. De Eindhovenaren speelden het gros van de wedstrijd met een man meer, maar slaagden er niet in om de Portugese muur te slechten.

Dus verdween PSV vrijdag in de koker bij de loting voor de groepsfase van de Europa League. De ploeg van Roger Schmidt lootte relatief zwaar met Real Sociedad, AS Monaco en Sturm Graz. De club uit het Baskenland is in de eerste en laatste wedstrijd van de groepsfase de tegenstander. De Eindhovenaren spelen tussendoor tegen Sturm Graz (uit, donderdag 30 september om 18.45 uur), AS Monaco (thuis, donderdag 21 oktober om 21.00 uur), opnieuw AS Monaco (uit, donderdag 4 november om 18.45 uur) en Sturm Graz (thuis, donderdag 25 november om 21.00 uur).

Programma PSV

Donderdag 16 september: PSV - Real Sociedad

Donderdag 30 september: Sturm Graz - PSV

Donderdag 21 oktober: PSV - AS Monaco

Donderdag 4 november: AS Monaco - PSV

Donderdag 25 november: PSV - Sturm Graz

Donderdag 9 december: Real Sociedad - PSV

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen