Volgende domper voor Koeman: Barça morst tegen Granada

20 september 2021, 23:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het houdt maar niet op voor Ronald Koeman. De trainer van FC Barcelona stond al behoorlijk onder druk na de 0-3 nederlaag tegen Bayern München in de Champions League en staat nu ook op achterstand in La Liga. De Catalaanse club wist in eigen huis niet af te rekenen met degradatiekandidaat Granada, dat al in de tweede minuut de score opende via verdediger Domingos Duarte. Uiteindelijk werd het nog wel gelijk: 1-1.

Het was een hard gelag voor Koeman, die dus bijna negentig minuten tegen een achterstand aankeek. Domingos Duarte kopte raak, nadat Frenkie de Jong de verdediger kwijt was geraakt bij de tweede paal. Wat de thuisploeg ook probeerde, een doelpunt werd er lange tijd niet gescoord. Ook het inbrengen van Luuk de Jong hielp niet. De aanvaller begon tegen de Duitse topclub nog in de basis, maar moest nu starten op de bank. De spits mocht de gehele tweede helft meedoen.

Er kwam in de slotfase nog een doelpunt voor de thuisploeg. Het was tekenend dat verdediger Ronald Araújo het doelpunt moest maken voor Barcelona, dat aanvallend onmachtig was in Camp Nou. In de negentigste minuut viel de gelijkmaker, waarna de club nog acht minuten de tijd had om de overwinning over de streep te trekken. Dat lukte uiteindelijk niet meer.

Het leek een goed weekend te zijn voor Koeman en zijn manschappen. Atlético Madrid en Sevilla speelden namelijk beide gelijk, terwijl Real Madrid wel wist te winnen. In extremis maakten de Koninklijken een 1-0 achterstand ongedaan. Ook dat was nog geen probleem voor Barça. De ploeg kon namelijk op gelijke hoogste komen in verliespunten, aangezien de ploeg uit de badplaats nog een wedstrijd tegoed had. Nu is Real al vroeg in het seizoen minstens twee punten uitgelopen en is de ploeg ook niet uitgelopen op de andere concurrenten. Een harde tik na de kansloze nederlaag in de Champions League. Het zal de onrust rondom de toekomst van de Nederlanse trainer in leven houden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen