Barendrechter weigert shirtje Ajax: "Dat gaat niet gebeuren"

15 december 2021, 23:42   Bijgewerkt: 15 december 2021, 23:50

Joey Jongman heeft genoten van de wedstrijd tussen Ajax en Barendrecht. De middenvelder van de bezoekers was nog dichtbij een doelpunt, maar verloor uiteindelijk met 4-0 in de Johan Cruijff ArenA. Na afloop bleek het traditionele shirtje ruilen niet aan Jongman besteed.

"Die vraag kreeg ik net ook al, maar dat gaat niet gebeuren", aldus een lachende Jongman voor de camera van ESPN. "Ik ben supporter van Feyenoord en heb helemaal niks met Ajax. Daar kan ik kort en krachtig over zijn. Het is ook niet zo dat ik een hekel aan Ajax heb, maar het is niet mijn favoriete club. Ik heb al een aardige tijd een seizoenkaart bij Feyenoord."

De 31-jarige middenvelder wist Ajax-doelman André Onana bijna te verschalken met een schuiver. Barendrecht probeerde sowieso van zich af te bijten in Amsterdam. "In de eerste helft hebben we wat mogelijkheden gehad om een doelpunt te maken. We mogen blij zijn dat we van onze eigen helft zijn gekomen. Dat zijn de mooie momenten van de avond", aldus de middenvelder.

Barendrecht leek in de ArenA na vroege doelpunten van Kenneth Taylor en Danilo rijp voor de slacht. Daarna herpakten de bezoekers zich en bleef de schade beperkt tot 4-0. Danilo maakte vlak na rust nog zijn tweede doelpunt van de avond. In de slotfase schoot de zeventienjarige debutant Kristian Hlynsson vanaf de stip ook nog de vierde Amsterdamse treffer binnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen