Dit is wat AZ zou hebben betaald voor Milos Kerkez

29 januari 2022, 23:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

AZ maakte zaterdag de komst van Milos Kerkez wereldkundig. Italiaanse media denken te weten wat de Alkmaarders hebben betaald voor de achttienjarige linkervleugelverdediger.

Kerkez maakte een jaar geleden voor een bedrag van 200.000 euro de overstap van ETO FC Gyor naar AC Milan. Ondanks dat de linksback geen enkele wedstrijd in het eerste elftal van de Italiaanse grootmacht speelde, is hij met flinke winst doorverkocht. AZ zou Kerkez voor een bedrag van twee miljoen euro hebben overgenomen.

In Alkmaar moet Kerkez de concurrentie aangaan met Owen Wijndal. De Servische Hongaar is vooral gehaald met het oog op de toekomst. Wijndal is namelijk waarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen in dienst van AZ. De elfvoudig Oranje-international was vorig jaar naar eigen zeggen al toe aan een nieuwe uitdaging, maar maakte in tegenstelling tot bijvoorbeeld Teun Koopmeiners, Myron Boadu en Calvin Stengs geen transfer.

Kerkez is vooralsnog de enige speler die deze winter is toegevoegd aan de selectie van trainer Pascal Jansen. De Alkmaarders hebben nog niemand laten gaan, al heeft het er alle schijn van dat Thijs Oosting wordt verkocht aan Willem II.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen