Feyenoord dicht bij komst Sandler, City bedingt terugkoopoptie

31 januari 2022, 13:57

Feyenoord heeft Philippe Sandler bijna binnen. De Rotterdammers hebben toestemming gekregen van Manchester City om de 24-jarige verdediger medisch te keuren. De clubs naderen ondertussen een akkoord over een huurtransfer.

Feyenoord kan Sandler naar dit seizoen definitief inlijven, daar de verdediger bij Manchester City over een aflopend contract beschikt. De Engelse grootmacht laat echter wel een terugkoopoptie in de overeenkomst met de Rotterdamse club opnemen. Sandler moet worden beschouwd als breedteversterking: Gernot Trauner en Marcos Senesi zijn immers onbetwist als centraal duo.

?Sandler maakte in 2018 de overstap van PEC Zwolle naar Manchester City. Nadat een doorbraak in Engeland uitbleef, werd hij in het seizoen 2019/20 verhuurd aan RSC Anderlecht. De afgelopen maanden werd hij uitgeleend aan Troyes. De huurperiode werd vorige week beëindigd omdat de verdediger nauwelijks aan spelen toekwam bij de huidige nummer zestien van de Ligue 1. Sandler speelde slechts twee wedstrijden voor de Fransen.

Met de komst van Sandler lijkt Feyenoord, wat ingaande transfers betreft, klaar op de transfermarkt. Eerder trok de club Patrik Walemark (BK Häcken), Cole Bassett (Colorado Rapids) en Jorrit Hendrix (Spartak Moskou) aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen