Haye wil naar sc Heerenveen: "Ik stoor me aan hoe het nu gaat"

15 januari 2022, 14:03

Thom Haye is niet blij met de manier waarop NAC Breda in de onderhandelingen met sc Heerenveen staat. De 26-jarige middenvelder wil de stap naar het Abe Lenstra Stadion graag maken, maar ziet dat zijn huidige werkgever niet meewerkt.

En dat leidt tot ergernis bij de voormalig jeugdspeler van AZ. "Ik ga er eerlijk gezegd vanuit dat ik nu mijn laatste wedstrijd voor NAC gespeeld heb", vertelde hij na het gelijkspel tegen FC Volendam, vrijdagavond, bij ESPN. "Als je kijkt naar hoe het tot nu toe gegaan is, hoe concreet Heerenveen is en wat er nu op tafel ligt, dan verwacht ik eigenlijk wel dat NAC er in de komende dagen op een normale manier uit gaat komen. Ik snap heel goed dat NAC moet onderhandelen, maar de manier waarop dit gaat, stoort me wel."

De Friezen neemt Haye in elk geval niets kwlijk. "Ik denk dat Heerenveen het heel netjes doet en vrij snel en duidelijk communiceert. Ik heb ook met de staf van NAC gesproken en de staf geeft ook aan dat ik klaar ben voor deze stap en dat ze me het gunnen. Ze verwachten dat het eigenlijk wel goed moet komen. Het gaat tot nu toe alleen vrij moeizaam."

Lees ook: sc Heerenveen blijft hopen op KKD-smaakmaker Haye

NAC-directeur Mattijs Manders liet eerder deze week aan BN DeStem niet los welk bedrag Heerenveen voor Haye op tafel moet liggen. De beleidsmaker gaf aan dat de Friezen door moesten gaan met bieden en op een gegeven moment wel zouden horen wanneer het een acceptabel bod voor NAC zou zijn.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen