'Miljoenenmeevaller FC Utrecht: interesse voor huurling Kasius'

28 januari 2022, 18:42

FC Utrecht kan mogelijk een heel fraaie financiële meevaller tegemoet zien. De aan FC Volendam verhuurde verdediger Denso Kasius is op de radar terechtgekomen van het Italiaanse Bologna. De Italianen hebben naar verluidt liefst ruim 2,5 miljoen euro over voor de rechter verdediger.

Dat meldt Sky Sports Italia vrijdagavond althans. Karius speelde namens de Domstedelingen nog geen enkele officiële wedstrijd in de hoofdmacht, maar bij FC Volendam maakt hij behoorlijk veel indruk. In totaal kwam hij al tot 37 officiële duels namens Het Andere Oranje en daarmee heeft hij zich in de kijker gespeeld van de huidige werkgever van Mitchell Dijks en Jerdy Schouten.

Laatstgenoemde werd ook opgepikt na degradatie naar de Eerste Divisie bij Excelsior en maakt veel indruk in Italië, mogelijk ziet Bologna voor Kasius hetzelfde gebeuren. Volgens sommige Italiaanse media loopt het geboden bedrag op de Nederlandse rechtsback zelfs op tot wel drie miljoen euro. Volgens Voetbal International zou dat een clubrecord zijn voor een speler die nog nooit minuten maakte in het eerste elftal.

Lees ook: Dit staat nog te gebeuren op de transfermarkt in Nederland

Kasius kwam in beeld omdat Calvin Ramsay (Aberdeen) uiteindelijk onhaalbaar bleek voor de Serie A-club. In FC Utrecht-middenvelders Sander van de Streek, Bart Ramselaar Othmane Boussaid en Simon Gustafston was in deze window wel wat sluimerende interesse, maar zo concreet als in dit geval van Karius, was het nog zeker niet.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen