Nieuw megacontract Coman is slecht nieuws voor Ajax

12 januari 2022, 21:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kingsley Coman heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Bayern München. De Franse buitenspeler lag nog tot de zomer van 2023 vast bij de Duitse topclub, maar heeft zijn toekomst tot ten minste 2027 aan München verbonden. Daarmee houdt Bayern de steraanvaller uit handen van de internationale top.

Vrijwel alle Europese topclubs hoopten Coman namelijk aan de selectie toe te voegen, maar de buitenspeler prefereert een langer verblijf bij Bayern München. Volgens diverse Duitse media wordt Coman met zijn nieuwe contract een van de grootverdieners in Duitsland. Alleen Manuel Neuer en Robert Lewandowski staan naar verluidt voor een hoger bedrag op de salarislijst.

Coman kampt dit seizoen met veel blessures. De aanvaller kwam daardoor pas tien Bundesliga-wedstrijden in actie. Daarin was hij wel al vier keer trefzeker en droeg hij bij aan de koppositie. Coman hoopt zich eind dit seizoen voor de zevende keer op rij te kronen tot Duits landskampioen.

Volgens het Duitse Sport1 is de contractverlenging van Coman slecht nieuws voor Ajax. Bayern München voerde onlangs een verkennend gesprek met Antony over een mogelijke miljoenentransfer, maar na het langer binden van Coman lijkt de Braziliaan niet meer op de verlanglijst van Bayern te staan. Ajax zal zich echter geen zorgen maken: ook diverse andere clubs houden Antony in de gaten.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen