Bijna alles rond: Twente pikt gratis KKD-sensatie op

16 februari 2022, 10:13

De kogel is bijna door de kerk: FC Twente gaat zich na dit seizoen versterken met Sem Steijn. De middenvelder van ADO Den Haag bereikte dinsdag een persoonlijk akkoord met de club uit Enschede, dat Steijn komende zomer transfervrij overneemt. Steijn gaat een contract voor drie seizoenen tekenen in de Grolsch Veste.

Dat melden onder meer Voetbal International en De Telegraaf. Eerder werd al bekend dat FC Twente in verregaande onderhandelingen was met de middenvelder over zijn komst. Als er geen bijzonderheden aan het licht komen tijdens de medische keuring, zal Steijn zijn toekomst tot de zomer van 2025 aan de huidige nummer vijf van de Eredivisie verbinden.

Het transfervrije vertrek van Steijn is een flinke domper voor ADO, dat met grote financiële zorgen kampt en lange tijd moest vrezen voor het voortbestaan. Mede daardoor is het niet in staat om de twintigjarige Steijn een nieuw, verbeterd contract voor te schotelen. De aanvallende middenvelder verkast daarom transfervrij naar de Eredivisie.

Steijn beleeft dit seizoen zijn grote doorbraak in de Keuken Kampioen Divisie. In 24 wedstrijden was de jonge middenvelder al twaalf keer trefzeker. Bovendien bereidde hij twee doelpunten voor. Daarmee heeft hij een groot aandeel in de vierde plaats van zijn ploeg. Zonder de zes punten aftrek die de ploeg opgelegd kreeg, zou ADO zelfs op de tweede plaats staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen