BREAKING: Overmars vindt nieuwe baan in de voetballerij

21 maart 2022, 12:36   Bijgewerkt: 21 maart 2022, 12:54
BREAKING: Overmars vindt nieuwe baan in de voetballerij

Marc Overmars heeft een nieuwe baan in de voetballerij gevonden na zijn veel besproken vertrek bij Ajax. De Telegraaf en de NOS melden dat hij in België aan de slag gaat bij Royal Antwerp. In februari moest hij nog vertrekken bij Ajax door zijn seksueel grensoverschrijdende gedrag tegenover diverse vrouwen binnen de organisatie.

Overmars heeft dus na nog geen twee maanden een nieuwe club gevonden. Diverse Belgische media melden dat de club het maandag nog officieel bekend zal maken. De keuze van Overmars voor Antwerp is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk te noemen, gezien hij in het verleden in verband werd gebracht met grote clubs. Zo bevestigde hij eerder al de interesse van het steenrijke Newcastle United. 

Daarnaast werd hij ook gelinkt aan Manchester United en zijn oude club Arsenal. Bij Royal Antwerp zal hij in dezelfde functie te werk gaan als hij bij Ajax deed: als technisch directeur. Hij tekent een meerjarig contract in België bij de nummer drie van de Pro League. Royal staat momenteel twaalf punten achter op koploper Union Saint Gilloise, maar lijkt zich wel te plaatsten voor de kampioenspoule, waarin alle punten worden gehalveerd.

Overmars is ook al gesignaleerd in België en om 13:00 uur staat er een persconferentie gepland waarin Royal het nieuws naar alle waarschijnlijkheid zal bevestigen. Bij Antwerp komt hij met voormalig Ajacied Viktor Fischer een oude bekende tegen. Ook oud-Spartaan Emanuel Emegha staat er onder contract. Royal Antwerp heeft met Paul Gheysens een behoorlijk rijke eigenaar, waardoor het een interessant project zou kunnen zijn voor Overmars.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen