Fan Van Hanegem kraakt Antony: "Hij moet normaal gaan doen"

23 maart 2022, 11:47

Willem van Hanegem is van mening dat iemand Antony tot de orde moet gaan roepen. De aanvaller van Ajax gedraagt zich volgens De Kromme steeds vervelender en dat heeft de Braziliaan helemaal niet nodig. Dat vertelde de oud-voetballer in een interview met ESPN.

"Ik word steeds minder fan van Antony, het gaat met irriteren. Toen hij hier net binnen kwam, was hij nog normaal. Na de Olympische Spelen is hij veranderd. Iedere wedstrijd kan hij zomaar twee keer rood krijgen. Hij moet gewoon gaan voetballen. Ik denk dat hij tot de orde moet worden geroepen. Hij moet normaal gaan doen en laten zien dat hij een hele goede speler is."

Van Hanegem zag 'zijn' Feyenoord afgelopen weekend verliezen bij Ajax, maar denkt niet dat de titelstrijd beslist is. "Ik dacht aan het begin van dit seizoen dat Ajax dik kampioen zou worden. Bij PSV zie ik nu steeds meer plezier bij de spelers. Schmidt heeft ze meer laten voetballen en dat is voor die jongens belangrijk. Dus PSV is zeker een hele goede kandidaat."

Terwijl Schmidt deze zomer vertrekt bij PSV, verwacht De Kromme dat zijn collega Ten Hag de deur van de Johan Cruijff ArenA achter zich dichttrekt. De belangstelling in de trainer van Ajax neemt toe. "Ik zou hem wel bij Manchester United willen zien, dat lijkt me het beste. Daar kan hij de meeste eer behalen. Met goede mensen om zich heen kan hij daar het roer omgooien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen