'FC Barcelona heeft eerste grote zomerversterking bijna binnen'

5 maart 2022, 10:45

Het lijkt erop dat FC Barcelona de strijd om de handtekening van Andreas Christensen gaat winnen. De onderhandelingen tussen de club en speler bevinden zich in een vergevorderd stadium.

Christensen (25) beschikt bij Chelsea over een aflopend contract en zal de Londense club na dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid verlaten. Volgens Fabrizio Romano heeft de Deense centrumverdediger uit respect voor zijn huidige werkgever aanbiedingen uit de Premier League naast zich neergelegd.

De transferspecialist schrijft op Twitter dat Christensen dicht bij een transfervrije overstap naar Barcelona is. Het aanbod van de Catalaanse club zou beter zijn dan dat van Bayern München, dat nog altijd hoopt de centrale verdediger aan te trekken.

Barcelona en Christensen moeten alleen nog de laatste details uitwerken. Het volgende gesprek staat gepland voor volgende week. Dan wordt alles rondgemaakt, is de verwachting.

Christensen is sinds 2012 actief voor Chelsea. De Londense club verhuurde hem in de seizoenen 2015/16 en 2016/17 aan Borussia Mönchengladbach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen