Telstar doet goede naam eer aan: opnieuw speler naar Eredivisie

24 maart 2022, 22:00
Telstar doet goede naam eer aan: opnieuw speler naar Eredivisie

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met aanvaller Rashaan Fernandes. De 23-jarige dribbelaar komt over van Telstar, dat op die manier opnieuw een speler aflevert in de Eredivisie. Dat is namelijk zeker niet de eerste keer in de afgelopen seizoenen.

Onder meer Benaissa Benamar (FC Utrecht), Reda Kharchouch (Sparta Rotterdam) en Ilias Bronkhorst (NEC Nijmegen) kunnen meepraten over de stap van Telstar naar de Eredivisie. Zij gebruikten de club uit de Keuken Kampioen Divisie immers als springplank naar een grotere club van het hoogste niveau. Fernandes voegt zich nu bij zijn oud-ploeggenoten en tekent in Deventer.

"In de beste competitie van Nederland spelen, dat is wat ik graag wil. Daarnaast lijkt het me fantastisch om in De Adelaarshorst te voetballen. Ik heb in drie seizoenen bij Telstar de nodige stappen gemaakt. Op meerdere vlakken heb ik mezelf echt verbeterd. Trainer Andries Jonker is voor mij erg belangrijk geweest en mede door hem ben ik een betere speler geworden", laat Fernandes weten op de clubwebsite.

Fernandes werd geboren in Rotterdam en speelde in de jeugd van Excelsior en Feyenoord. Een doorbraak in de Kuip bleef helaas uit en dus koos de aanvaller voor de stap naar FC Twente. Voor de Tukkers maakte hij zijn debuut in de Eredivisie. Daarna koos hij voor een avontuur bij Telstar, waar hij dus een fraaie transfer naar het hoogste niveau heeft verdiend.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen