Vertrekt Gakpo naar Engeland? 'Arsenal heeft de beste papieren'

28 maart 2022, 21:39
Vertrekt Gakpo naar Engeland? 'Arsenal heeft de beste papieren'

Het is niet langer de vraag of Cody Gakpo komende zomer vertrekt bij PSV, maar naar welke club. De aanvaller wordt al tijden in verband gebracht met meerdere clubs uit de Europese top. Maar het is toch echt Arsenal dat momenteel de beste papieren heeft om Gakpo binnen te halen. Dat meldt Voetbal International althans.

Volgens VI heeft Arsenal op dit moment de beste papieren om de sterspeler van PSV na dit seizoen over te nemen. Dat is toch wel verrassend. Gakpo werd de afgelopen weken en maanden immers ook in verband gebracht met een zomers vertrek naar Bayern München, Liverpool en Manchester City. 

Wat in ieder geval duidelijk mag zijn, is dat PSV op mikt op een recordbedrag voor Gakpo. Dat staat nu nog op naam van Hirving Lozano. De Mexicaan vertrok in de zomer van 2019 voor een slordige veertien miljoen euro naar Napoli. De Eindhovenaren hopen voor Gakpo dus nóg meer te kunnen krijgen. Dat bleek onlangs ook uit het nieuwe contract voor de Oranje-international. Hoewel het zo goed als zeker is dat hij over een paar maanden vertrek uit Eindhoven, zette hij zijn krabbel onder een contractverlenging van één jaar. Op die manier hoopte PSV al zijn marktwaarde op te krikken. 

Meer over:

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen