'Zahavi krijgt bijzondere aanbieding en kan Europa verlaten'

24 maart 2022, 21:42
'Zahavi krijgt bijzondere aanbieding en kan Europa verlaten'

Eran Zahavi krijgt naar verluidt de kans om zijn loopbaan te vervolgen in Zuid-Amerika. De spits van PSV beschikt over een aflopend contract en daar hoopt Botafogo van te profiteren. Het is echter zeer de vraag of Zahavi trekt heeft in een avontuur op Braziliaanse bodem.

Volgens de Braziliaanse sportkrant LANCE! wil Botafogo komende zomer zijn slag slaan. De club uit Rio de Janeiro heeft Zahavi een aanbieding gedaan om voor een seizoen te tekenen in het Estádio Olímpico Nilton Santos. Vooralsnog lijkt de international van Israël nog niet bepaald onder de indruk, al hoopt Botafogo dat daar nog verandering in gaat komen.

Zahavi is bezig aan zijn tweede seizoen bij PSV en het is de vraag of daar nog een derde voetbaljaar bij gaat komen. De doelpuntenmachine twijfelt namelijk over zijn toekomst en denkt ook na over een terugkeer naar zijn geboorteland. Daar zou Maccabi Tel Aviv, waar hij al vier seizoenen speelde, hem graag zien komen. Komende zomer wordt de spits 35 jaar.

De routinier had begin dit jaar volgens Voetbal International ook al kunnen vertrekken bij PSV, maar een transfer naar het Griekse Olympiacos zag hij niet zitten. Het lijkt erop dat de ex-speler van Hapoel Tel Aviv, Ironi Nir Ramat, Palermo, Maccabi en Guangzhou City FC het meest voelt voor een rentree in Israël. Wellicht kan de belangstelling uit Brazilië daar nog iets aan veranderen.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen