Pechjaar duurt voort: Memphis voor derde keer uitgeschakeld

6 april 2022, 09:44

FC Barcelona kan de komende tijd wederom geen beroep doen op Memphis Depay. De aanvaller heeft een hamstringblessure opgelopen, zo bevestigde zijn club zelf. Op zijn blessure kon nog geen hersteltijd worden geplakt.

Het is alweer de derde keer dit seizoen dat Memphis voor meerdere wedstrijden uitgeschakeld is. In december raakte hij voor het eerst geblesseerd en stond hij een maand lang langs de kant. Hij kwam daarna weer twee keer in actie, maar kreeg te maken met een terugval en moest vervolgens nog eens ruim een maand toekijken. 

Zijn blessures hadden bovendien invloed op zijn rol in de ploeg. Waar hij de eerste seizoenshelft nog een belangrijke en veel scorende basisspeler was, moest hij het sinds zijn terugkeer doen met invalbeurten. Ousmane Dembélé, Pierre-Emerick Aubameyang en Ferran Torres kregen de voorkeur in de voorhoede.

Memphis is daarmee ook direct de grote afwezige in de selectie voor de Europa League-wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt van donderdagavond. Daarin is Frenkie de Jong nu de enige Nederlander, omdat Luuk de Jong afgelopen weekend positief testte op corona. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen