Ten Hag geeft Van de Beek nieuwe kans bij Manchester United

26 april 2022, 20:06

Donny van de Beek (25) krijgt volgend seizoen een nieuwe kans bij Manchester United. Door de komst van Erik ten Hag heeft de Nederlander nieuw perspectief gekregen en volgens The Telegraph wil de huidige oefenmeester van Ajax zijn oude pupil een eerlijke kans geven in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De Engelse kwaliteitskrant meldt dat Ten Hag zich heeft voorgenomen om Van de Beek een eerlijke kans te geven in het preseason, ondanks dat de Nederlander zich nog niet heeft laten zien bij The Red Devils. Sinds zijn overstap naar Manchester in 2020 speelde de middenvelder slechts vijftig wedstrijden, waarvan het overgrote gedeelte als invaller.

Mede om die reden werd Van de Beek in de afgelopen winterstop voor zes maanden verhuurd aan Everton. In de eerste duels namens The Toffees kreeg de oud-Ajacied meteen een basisplaats van Frank Lampard, maar een ziekte en daarna blessure gooide roet in het eten wat speeltijd betreft. De laatste keer dat hij bij de wedstrijdselectie van Everton zat was halverwege maart, sindsdien ziet hij in de ziekenboeg.

Lees ook: 'Ten Hag krijgt 240 miljoen transferbudget

Middenveld Manchester United

The Telegraph noemt het 'een reddingsboei' die Ten Hag aan Van de Beek uitgooit, omdat hij de middenvelder wil opnemen in de selectie van de voorbereiding. Dat er met Jesse Lingard, Juan Mata en Paul Pogba drie middenvelders een aflopend contract hebben bij Manchester United en vermoedelijk vertrekken, zal Van de Beek helpen in de strijd om speeltijd.

Gaat Donny van de Beek slagen bij Manchester United? Praat hieronder mee!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen