Ten Hag voert Zoom-gesprekken met Manchester United-spelers

26 april 2022, 16:58

Erik ten Hag zegt zijn hoofd volop bij Ajax te hebben, maar de coach is ook al voorzichtig begonnen aan de voorbereiding bij Manchester United. De oefenmeester heeft de eerste gesprekken met spelers en stafleden gepland om vooruit te blikken op zijn periode aldaar. De Zoom-gesprekken zouden in de komende drie weken gepland worden.

Dat schrijft The Mirror dinsdag althans. Volgens het Engelse medium heeft Ten Hag individuele digitale gesprekken gepland om kennis te maken met zijn spelers om die informatie te gebruiken om zijn selectie samen te stellen, transferkwesties te bespreken en al een voorsprong te krijgen om zijn aanvoerder voor het komende seizoen te bepalen.

Daarbij gaat Ten Hag niet alleen de spelers spreken met wie hij volgend seizoen gaat werken, maar ook met de voetballers die een transfervrije status hebben in de komende zomer – onder wie Paul Pogba. De Franse middenvelder zou de groepsapp van Manchester United al hebben verlaten en aangegeven bij zijn ploeggenoten dat hij zeker vertrekt. De grondige voorbereiding is geen verrassing, aangezien de Premier League komend seizoen met het oog op het WK in Qatar extra vroeg van start gaat.

Lees ook'Ten Hag legt het af als hij de strijd aangaat met Ronaldo'

Ten Hag twijfelt aan Maguire

'Ten Hag wil bij zijn aankomst in Manchester een vliegende start maken en de ploeg beter leren kennen, zodat hij snel kan beslissen welke spelers hij wil behouden en welke hij moet laten gaan', schrijft The Mirror, dat ook weet dat de Nederlander sterk zou twijfelen aan captain Harry Maguire. Mogelijk moet de Engelse verdediger vrezen voor het verliezen van zijn aanvoerdersband.

"Erik werkt nauwgezet in zijn planning. Hij wil weten waar iedereen staat met betrekking tot hun toekomst en situatie. Hij wil de toekomst bespreken over wie wil blijven en wie wil gaan. Hij wil iedereen de kans geven om eventuele problemen of problemen privé te bespreken voordat hij arriveert, zodat hij een voorsprong heeft in de zomer", laat een bron binnen United weten tegenover het medium.

Zou Ten Hag er niet verstandig aan doen om pas na zijn periode bij Ajax gesprekken te voeren? Praat hieronder mee!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PeterH-85
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap dat het nodig is, maar moet de volledige focus nu niet eerst bij Ajax liggen? Loopt allemaal niet meer zo lekker laatste weken, wedstrijden worden moeizaam gewonnen. Als ze volgende wedstrijd verliezen, kan het zomaar ineens weer spannend gaan worden bovenin. Als ze komende 3 wedstrijden winnen, kan hij lekker achterover leunen en gaan richten op zijn nieuwe job bij Manchester United.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen