'Ten Hag ziet in Timber oplossing defensieve problemen United'

4 april 2022, 10:08

Erik ten Hag lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen in de Premier League. De succescoach van Ajax wordt al maanden in verband gebracht met een overstap naar Manchester United en heeft onlangs zijn eerste gesprek met de Engelse topclub gevoerd. De Nederlandse oefenmeester heeft echter wel een wensenlijst voordat hij aan de slag gaat bij de grootmacht.

Eerder werd al bekend dat hij dolgraag Antony van Ajax zou willen meenemen naar de Premier League. Volgens The Times moet Ajax vrezen voor nóg een vertrekkende basiskracht. In de hoop de defensieve problemen in Manchester op te lossen, wil Ten Hag United bewegen tot het aantrekken van Timber. Hij wordt gezien als de missende schakel bij de Red Devils.

Timber is dit seizoen onbetwiste basiskracht bij Ajax en vormt een zeer solide verdedigingsblok met Lisandro Martínez. Bij de interesse van United in Timber zal echter wel zijn lengte ter discussie komen te staan. Met zijn 1,82 meter zou hij een van de kleinste centrumverdedigers van de ijzersterke Premier League zijn.

Desondanks zien diverse Europese topclubs het zitten in de twintigjarige verdediger. Ten Hag hoopt zijn huidige sterkhouder uit handen te kunnen houden van andere clubs. United zal wel de hoofdprijs moeten betalen voor de zesvoudig international van het Nederlands elftal, aangezien hij nog een contract heeft dat tot de zomer van 2024 doorloopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen