'United-gerucht Ten Hag concreet: Van Persie mee als assistent'

3 april 2022, 09:59

De geruchten rondom het vertrek van Ajax-trainer Erik ten Hag naar Manchester United worden steeds concreter. Eerder dit weekend werd duidelijk dat de Nederlandse coach voor slechts zo'n twee miljoen euro op te pikken is in Amsterdam. Ook is er nieuws naar buiten gekomen over hoe de manager zijn staf zou willen inrichten in het volgende seizoen.

De Engelse tabloids The Mirror en The Express beweren namelijk dat Ten Hag voormalig Manchester United-speler Robin van Persie wil verleiden om met hem mee te gaan naar Engeland. Gezien diens succesvolle verleden in Manchester denkt Ten Hag dat Van Persie van een grote toegevoegde waarde kan zijn.

De aanvaller die de laatste titel met Manchester United won in 2013 staat momenteel onder contract bij Feyenoord, waar hij in de jeugd en als spitsentrainer werkt. Recent werd hij bij een coronabesmetting van hoofdtrainer Arne Slot zelfs doorgeschoven naar de vaste technische staf rond een Europese wedstrijd.

Lees ook: Guardiola ziet in 'ongelooflijk mens' Ten Hag een goede opvolger

Van Persie's zoontje Shaqueel staat onder contract bij het O16-team van Feyenoord en zou voor zijn eerste profcontract staan in Rotterdam-Zuid. Hoewel de oud-international het een mooie uitdaging lijkt, is het dus nog zeker niet gezegd dat Ten Hag hem ook daadwerkelijk kan meenemen naar Old Trafford.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen