Verbazing bij Willem II na 'vertrek' Landzaat naar Saudi-Arabië

2 april 2022, 16:30

De clubleiding van Willem II heeft met verbazing gereageerd op een bericht uit Saudi-Arabië. Daar werd Denny Landzaat namelijk gepresenteerd als assistent van John van den Brom bij Al-Taawon. In Tilburg weet men echter van niets.

Volgens clubwatcher Dolf van Aert (Brabants Dagblad) is Willem II niet op de hoogte van de nieuwe uitdaging van Landzaat. "Vertrek niet aan de orde, niemand heeft zich gemeld", liet de club weten aan Van Aert. Landzaat werd vrijdag gepresenteerd als nieuwe assistent van Al-Taawon, waar Van den Brom als hoofdtrainer gaat fungeren.

Landzaat staat nog gewoon onder contract bij Willem II en was onlangs nog even interim-trainer na het ontslag van Fred Grim. Inmiddels staat Kevin Hofland tot het einde van dit seizoen aan het roer in het Koning Willem II Stadion. In de strijd tegen degradatie wacht zaterdagavond (21.00 uur) een zware uitwedstrijd in De Kuip tegen Feyenoord.

Het is dus nog even de vraag waar de toekomst van Landzaat ligt. Hoe dan ook lijkt het een strijd voor lijfsbehoud te worden. Willem II is de nummer vijftien van de Eredivisie, terwijl Al-Taawon een puntje boven de degradatiestreep staat in Saudi-Arabië. Landzaat werkte eerder bij AZ, Feyenoord en Al-Ittihad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen