Mbappé zadelt Real Madrid met probleem op: "Er heerst paniek"

21 mei 2022, 15:23

Het heeft er alle schijn van dat Kylian Mbappé op korte termijn gaat aankondigen dat hij bij Paris Saint-Germain blijft. Dat is bijzonder slecht nieuws voor Real Madrid, dat er lange tijd van uit ging dat de 23-jarige aanvaller een Galáctico zou worden. Daar waren de Madrilenen zo van overtuigd dat zij volgens journalist Romain Molina eerder deze maand de kans lieten lopen om Erling Haaland vast te leggen.

Mbappé gaat zoals het nu lijkt vandaag of morgen bekendmaken dat hij zijn aflopende contract bij PSG gaat verlengen. Dat is een behoorlijke plottwist in de transfersoap rond de Frans international, die er nooit een geheim van heeft gemaakt dat Real Madrid zijn droomclub is. Mbappé bereikte onlangs een akkoord met de club uit de Spaanse hoofdstad, maar zet nu alsnog een streep door wat zijn eerste buitenlandse avontuur zou worden.

Daar baalt Real Madrid enorm van. Niet in de laatste plaats omdat de Spaanse grootmacht geen Plan B meer heeft. Haaland was de tweede keuze, maar hij verbond zich onlangs aan Manchester City. Volgens Molina heerst er nu 'paniek' bij de Madrilenen. "Ze trokken de stekker uit de Haaland-deal voor Mbappé, met wie ze lang geleden een deal hadden gesloten. Haaland was hun Plan B. Nu hebben ze geen Plan B meer, het is paniek bij Real Madrid."

De verwachting is dat de transfersoap rond Mbappé vanavond zijn climax bereikt. Na afloop van de seizoensafsluiter van Paris Saint-Germain tegen FC Metz zal de aanvaller vermoedelijk delen dat zijn toekomst in Parijs ligt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi dit, die gozer vult hoe dan ook zijn portemonnee maar deze zit al lekker vol. En dat Reaal pist lekker overal naast en gaat dus ws dezelfde spelers najagen die Barca ook wil. Laat die 2 clubs maar lekker aankloten en langzaam wegzakken in het drijfzand. Voor beide clubs weinig sympathie meer over👎

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Real heeft Benzema. Die doet het toch al beter dan Haaland en zeker Mbappie. En ik vermoed dat het volgend seizoen niet anders is.

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar heb je nog wel een punt want Benzema is een speler waar je op kunt vertrouwen en zeer makkelijk en onder alle omstandigheden scoort😎

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies. En wie van de drie staat in de CL finale? Niet Bappie en Haaland

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen