Slot spaart niemand en laat sterk Feyenoord aantreden in Sittard

1 mei 2022, 15:40

Arne Slot zit met zijn hoofd nog niet bij de return in de Conference League tegen Olympique Marseille. De trainer van Feyenoord heeft namelijk besloten om met zijn sterkste elf te beginnen aan de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Daar wordt vanmiddag om 16.45 uur afgetrapt.

Onder de lat is er weer plaats voor Ofir Marciano, die de rest van het seizoen de geblesseerde Justin Bijlow vervangt. De achterhoede bestaat uit Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Marcos Senesi en Tyrell Malacia. De linksback ontwikkelt zich geweldig en zou zomaar bezig kunnen zijn aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord. Er is veel interesse uit het buitenland.

Op het middenveld van de Rotterdammers staan Fredrik Aursnes, Orkun Kökcü en Guus Til. Het gevaar zal moeten komen van Luis Sinisterra, Cyriel Dessers en Reiss Nelson. Dessers was afgelopen donderdag nog goed voor twee treffers en houdt Bryan Linssen andermaal op de bank. Daar is ook plaats voor onder meer Jorrit Hendrix, Patrik Wålemark en Alireza Jahanbakhsh.

Opstelling Feyenoord: Marciano; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kökcü, Til; Nelson, Dessers, Sinisterra.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen