FC Emmen hoopt snel op duidelijkheid na 'goed gesprek' met Dost

21 juni 2022, 23:48

FC Emmen hoopt binnen nu en eind volgende week duidelijkheid te krijgen van Bas Dost. Dick Lukkien heeft een 'goed gesprek' gevoerd met de 33-jarige spits, die in elk geval niet aan de slag gaat bij Feyenoord.

"Ik heb mijn voetbalpraatje gehouden en hem verteld wat voor rol ik voor hem in gedachten heb. De spitspositie is een belangrijke plek als je kijkt naar de compositie van je elftal", vertelt Lukkien aan RTV Drenthe. Voor Dost is de cirkel rond als hij kiest voor een dienstverband bij Emmen. De spits werd opgeleid in Emmen en zette er bovendien zijn eerste stappen als profvoetballer.

Emmen hoopt dat Dost binnen 'nu en eind volgende week' de knoop doorhakt. Lukkien wil de bij Club Brugge vertrokken aanvaller echter geen druk opleggen. "Je moet met zoiets simpelweg voorzichtig zijn, want je wilt het ook niet forceren. Hij moet een weloverwogen beslissing maken en dat heb ik hem ook gezegd."

Maandag werd duidelijk dat Dost niet in is gegaan op de toenadering van Feyenoord, dat naarstig op zoek is naar een versterking voor de spitspositie. Mocht Emmen erin slagen Dost te strikken, dan is de kampioen van de Keuken Kampioen Divisie de tweede 'kleine' club die een spits met een grote naam aantrekt. Eerder op de dinsdag verzekerde Fortuna Sittard zich van de diensten van Burak Yilmaz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen