'Leegloop bij Inter? De Vrij en Dumfries kunnen dezelfde stap maken'

17 juni 2022, 11:32   Bijgewerkt: 17 juni 2022, 11:49
'Leegloop bij Inter? De Vrij en Dumfries kunnen dezelfde stap maken'

Stefan de Vrij en Denzel Dumfries zouden deze zomer allebei dezelfde stap kunnen maken. Chelsea wil beide verdedigers van Internazionale overnemen. Dit zou kunnen gebeuren als onderdeel van de omgekeerde transfer van Romelu Lukaku, maar dat is geen vereiste.

Eerder werd in de Italiaanse media al geschreven dat Dumfries als 'ruilmiddel' kan dienen in de deal rond Lukaku, maar ook als dat niet nodig blijkt, hoopt Chelsea hem te kunnen vastleggen. Volgens La Gazzetta dello Sport is de rechtsback Thomas Tuchels 'favoriete Inter-speler', die hij graag aan zijn selectie zou toevoegen. Hij zou volgens de Italiaanse krant zo'n 45 miljoen euro moeten kosten.

Naast de al eerder gemelde interesse in Dumfries, staat ook ploeg- en landgenoot Stefan de Vrij in de belangstelling van The Blues. Dat zou kunnen betekenen dat Inter deze zomer de gehele achterhoede kwijtraakt. Paris Saint-Germain doet namelijk pogingen om Milan Skriniar los te weken - het bracht vrijdag een verhoogd bod uit van vijftig miljoen euro plus bonussen, terwijl de vraagprijs tachtig miljoen blijft. Daarnaast is ook Alessandro Bastoni al diverse keren gelinkt aan een vertrek uit Milaan.

Lukaku

Deze vrijdag staat voor Inter echter vooral in het teken van Lukaku. De onderhandelingen met Chelsea over een terugkeer op huurbasis worden namelijk hervat. Eerder bleek al dat de clubs niet ver uit elkaar zitten. Chelsea verlangt een huursom van tussen de tien en twaalf miljoen, terwijl er tot dusver een bod van vijf miljoen plus twee miljoen aan bonussen op tafel ligt. Verwacht wordt dat de partijen tot een akkoord zullen komen. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen