Steun voor Mbappé: "Real Madrid bood veel meer dan PSG"

22 juni 2022, 13:15
Foto: © ProShots

Kylian Mbappé is deze zomer niet voor het geld bij Paris Saint-Germain gebleven. Dat is de mening van Nasser Al-Khelaifi, de voorzitter van de grootmacht uit Parijs. Hij vindt dan ook dat mensen moeten stoppen met onwaarheden de wereld in te slingeren.

"Ik vergeet nooit meer dat ik hem zes keer sprak samen met zijn ouders. Hij speelde destijds nog bij AS Monaco. Ze hebben het nooit over geld gehad", aldus Al-Khelaifi in een interview met Le Parisien. "Ik heb veel respect voor de manier hoe hij is opgevoed. Ook dit jaar hebben we veel gesproken, maar het ging in de laatste weken pas over geld. Dat is waarom ik hem zo enorm waardeer."

Mbappé was hard op weg naar Real Madrid, maar koos uiteindelijk toch voor een langer verblijf bij PSG. Hij verlengde zijn aflopende contract tot medio 2025. "Mensen zeggen dat hij voor het geld is gebleven. Ik weet dat Real veel meer heeft geboden dan zij deden. Ze wilden vorige zomer al 170 miljoen euro op tafel leggen. Datzelfde bedrag wilden ze nu investeren, terwijl Mbappé transfervrij was."

In Frankrijk ging na de verrassende contractverlenging het gerucht de ronde dat de aanvaller ook buiten de lijnen veel macht zou hebben. Volgens Al-Khelaifi is dat echter grote flauwe kul. "Mensen moeten stoppen met het verkondigen van onzin. Ik zal nog een keer erg duidelijk zijn. Ik ben de voorzitter en dus ben ik degene die bepaald. Kylian heeft nooit gevraagd om een bepaalde speler en trainer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
avatar

Maar over zijn riante(re) salaris geen woord. Transfersommen zal hem inderdaad worst wezen 😇

Gusa
Link gekopieerd!
avatar

Steun voor Mbpappé vanuit zeer objectieve hoek.. De voorzitter van de club waar hij voor voetbalt. Ow keeee.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen