'Ten Hag geeft ex-PSV'er nieuwe kans bij Manchester United'

3 juni 2022, 21:22

Erik ten Hag is van plan om Andreas Pereira deze zomer terug te halen naar Manchester United. De middenvelder wil onder de nieuwe manager voor zijn kans gaan en hoopt alsnog echt door te breken op Old Trafford. Pereira ligt nog een seizoen vast bij de Engelse topclub.

Volgens de Engelse tak van ESPN ziet Ten Hag in Pereira een welkome toevoeging aan zijn selectie. De 26-jarige Braziliaan wil op zijn beurt graag in een eerste elftal spelen, maar wil ook graag voor zijn kans gaan onder de Nederlander. Momenteel is Pereira actief bij het Braziliaanse Flamengo, waar hij uiteindelijk 21 wedstrijden voor speelde dit seizoen.

Pereira heeft al de nodige avonturen beleefd tijdens zijn loopbaan. Hij werd geboren in het Belgische Duffel en speelde tussen 2005 en 2011 in de jeugdopleiding van PSV. Daarna vertrok hij naar United. Inmiddels heeft hij 75 wedstrijden namens die club achter zijn naam. Tussendoor was hij op huurbasis actief bij Granada, Valencia en Lazio.

Het belooft een drukke transferzomer te worden voor Ten Hag. Hij ziet Juan Mata, Edinson Cavani, Paul Pogba, Jesse Lingard en Nemanja Matic sowieso vertrekken. Het grootste transferdoelwit lijkt op dit moment Frenkie de Jong te zijn. Ten Hag wil zijn voormalig Ajax-pupil graag naar Old Trafford halen en wil daar een flinke smak geld voor betalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen