FC Twente kan hotel zoeken in Servië voor Europese wedstrijd

28 juli 2022, 22:35

FC Twente kan op zoek naar een hotel in Servië. In de strijd om een ticket voor de Conference League moet de ploeg het opnemen tegen FK Cukaricki. Die ploeg won afgelopen week al met 1-4 van Racing Union Luxembourg, maar deed daar nu nog een schepje bovenop. In eigen huis werd het 4-0.

Het duurde een tijdje voor de eerste treffer van de wedstrijd viel. Zes minuten voor rust was het raak via Mohamed Badamosi. Nog voor de spelers aan de thee gingen, verdubbelde hij de marge. Van spanning was al weinig spraken toen de wedstrijd begon, maar nu was helemaal zeker dat de Serviërs zich op konden maken voor de volgende ronde.

Na rust zorgden Djordje Ivanovic en Mihajlo Spasojevic voor de eindstand. De ploeg neemt het nu op tegen FC Twente, dat voor het eerst in jaren weer eens Europees mag spelen. De Tukkers gaan eerst op bezoek in Belgrado op donderdag 4 augustus. Een week later is de return in de Grolsch Veste.

Verrassend Europa in

FC Twente verraste vorig seizoen vriend en vijand door het seizoen als vierde af te sluiten. Ook dit jaar mag er weer iets verwacht worden van de Tukkers. Het lukte Jan Streuer om de basisploeg bij elkaar te houden, terwijl er extra kwaliteit bij kwam. Onder andere Sem Steijn en de van Norwich City gehuurde Christos Tzolis kwamen deze zomer naar Enschede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen