Feyenoord slaat toe en bindt jongste debutant ooit nog langer

13 juli 2022, 20:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft het contract van toptalent Antoni Milambo opengebroken en verlengd. De 17-jarige middenvelder maakte vorig seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van de Rotterdammers. Hij zette woensdagmiddag zijn handtekening onder een contract tot medio 2025.

De geboren Rotterdammer begon met voetballen bij SV DEHMusschen en maakte in 2014 de stap naar Feyenoord. Een jaar geleden maakte hij in de voorronde van de Conference League zijn debuut voor de club. Tegen FC Luzern kwam hij als invaller binnen de lijnen. Daarmee stootte Milambo Georginio Wijnaldum van de troon als jongste debutant ooit in het shirt van Feyenoord.

Daarna mocht Milambo in het hoofdtoernooi van de Conference League ook nog invallen tegen Maccabi Haifa. Daar bleef het bij voor de jongeling, die aan zijn speeltijd kwam in de jeugd en bij de beloften. Feyenoord is zeer tevreden over zijn ontwikkeling en heeft hem dus beloond met een nieuwe verbintenis. De jeugdinternational van Oranje ligt nu dus tot de zomer van 2025 vast.

Op de clubwebsite laat Milambo van zich horen. "Ik heb bij Feyenoord vorig jaar mogen proeven van het echte werk en dat smaakt naar meer. Zolang ik elke dag mijn best blijf doen op het veld weet ik zeker dat er nog meer kansen zullen komen om me te laten zien. Het is een fijn gevoel dat de club vertrouwen in me heeft en langer met me verder wil. Dat is ook hoe ik er in sta."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jeuk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De keren dat ik hem heb zien spelen leed hij veel balverlies en hadden zijn acties weinig tot geen rendement. Wat heb ik dan aan hem gemist waardoor Feyenoord zo enthousiast over hem is?

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

voor Feyenoord is hij nog wel goed genoeg!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen