'Slot ziet het niet zitten in Hendrix, Duitse club biedt uitweg'

29 juli 2022, 11:29
'Slot ziet het niet zitten in Hendrix, Duitse club biedt uitweg'

Jorrit Hendrix lijkt op weg naar de uitgang bij Feyenoord. Het Algemeen Dagblad schrijft dat Jacob Rasmussen hem in principe vervangt in de selectie. Arne Slot is geen fan van Hendrix, die zijn carrière mogelijk vervolgt in Duitsland.

Feyenoord nam Hendrix in januari op huurbasis over van Spartak Moskou. Het was de bedoeling dat de middenvelder anderhalf seizoen in De Kuip zou blijven, maar er lijkt al na een half jaar een einde te komen aan de samenwerking. Hendrix komt namelijk niet voor in de plannen van Slot.

Eerder deze transferperiode werd Hendrix in verband gebracht met een overgang naar FC Twente en Antwerp FC. Volgens Sky Deutschland heeft inmiddels ook Fortuna Düsseldorf, dat uitkomt in de 2. Bundesliga, interesse in Hendrix. De Duitse club deed vorig jaar al een keer zaken met Feyenoord. Toen maakte Róbert Bozénik de tijdelijke overstap naar Düsseldorf.

Een zomerse transfer van Hendrix heeft nog wel wat voeten in de aarde. Hoewel de oud-speler van PSV op dit moment bij Feyenoord speelt, is Spartak Moskou nog altijd zijn eigenlijke werkgever. Dat betekent dat er met meerdere partijen overeenstemming moet worden bereikt.

Reacties

Reurtje
Link gekopieerd!
avatar

Slot ziet het niet in Hendrix. Alleen maar omdat Jorrit wel een haartransplantatie aandurfde.

AJC15
Link gekopieerd!
avatar

Hahaha, ik ben nog steeds niet uitgelachen. Een goed voorbeeld van humor.

AJC15
Link gekopieerd!
avatar

Haha, haha, omdat Jorrit wel een haartransplatatie aandurfde! Die is goed, want Slot is kaal, hahahaha, goed bedacht.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen