'Feyenoord zet hoog in en wil Oostenrijks international vastleggen'

24 augustus 2022, 09:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft een opvallende naam op het oog om Fredrik Aursnes op te volgen. De 27-jarige Oostenrijks international Florian Grillitsch moet namelijk transfervrij worden aangetrokken. De middenvelder zit al de gehele zomer zonder club, al betekent dat niet dat de deal makkelijk zal zijn. 

Dat wist 1908.nl te melden. Grillitsch liep deze zomer uit zijn contract bij het Duitse Hoffenheim, waar hij in 2017 naartoe verkaste van Werder Bremen. Sindsdien zouden onder meer Brighton & Hove Albion, Galatasaray, Fiorentina en AC Milan interesse hebben getoond, evenals Ajax. Trainer Alfred Schreuder kent de middenvelder nog van hun gezamenlijke tijd bij Hoffenheim en zocht contact, maar van een overstap kwam het dus niet.

Feyenoord hoopt Grillitsch, die volgens FootballTransfers negen miljoen euro waard zou zijn, nu wel vast te leggen. Hij zal moeten dienen als opvolger van Fredrik Aursnes, een rol die nog harder nodig is nu ook Jens Toornstra de club heeft verlaten. Daarbij weet Feyenoord echter dat de salariseisen van de Oostenrijker niet mals zijn. Ramiz Zerrouki staat ook nog altijd op de verlanglijst, maar de vraagprijs van FC Twente is vooralsnog te hoog.

Deadline

Hoewel transfervrije spelers ook na de deadline mogen worden vastgelegd, zal Feyenoord toch haast moeten maken met het vastleggen van Grillitsch. Hij moet namelijk voor 2 september hebben getekend, wil de club hem nog kunnen inschrijven voor de groepsfase van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Harry33
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij woont op een berg, daarom moet Feijenoord hoog inzetten!...

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Padoem pats!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen